In je kracht met Nine Star Ki

135,00

Ontdek jouw elementen en laat ze voor je werken tijdens deze interactieve Nine Star Ki-workshop

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Vraag je je af waarom je steeds tegen dezelfde uitdagingen aanloopt of waarom bepaalde situaties veel energie kosten? Tijdens deze interactieve Nine Star Ki-workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijke profiel, gebaseerd op de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze workshop is ontworpen om meer zelfinzicht te krijgen waardoor je met meer kracht en energie in het leven te staan.

Wat is Nine Star Ki en hoe helpt het jou?
Nine Star Ki is een oude Oosterse leer die zich richt op de energieën van de vijf elementen. Je kent deze elementen misschien al vanuit Feng Shui, maar wist je dat je deze ook kunt toepassen op je persoonlijke leven? Elk element vertegenwoordigt bepaalde kwaliteiten, voorkeuren en manieren van handelen. Door inzicht te krijgen in jouw eigen Nine Star Ki-profiel, kun je ontdekken hoe deze energieën invloed hebben op jouw dagelijks leven, in je werk, in relaties met anderen en in steeds terugkerende uitdagingen.

De workshop biedt een plezierige manier om te leren hoe je de vijf elementen kunt gebruiken om meer balans en harmonie in je leven te brengen. Of je nu water, hout, vuur, aarde of metaal in je profiel hebt, je ontdekt hoe elk element een rol speelt in jouw persoonlijke energie en wat je nodig hebt om je lekker in je element te voelen. Dit kunnen heel praktische tips zijn zoals dat je meer water in je leven toe kunt voegen door bijvoorbeeld vaker te gaan zwemmen, naar de zee te gaan of een biografie te lezen. En dat jij als vuur-persoon, de relatie met je metaal-zoon soepeler kan verlopen als jullie samen gaan koken, knutselen of klussen. Dat hoort namelijk bij het element aarde en dat is het verbindende element tussen vuur en metaal.

Wat kun je verwachten van de Nine Star Ki-workshop?
Tijdens deze Nine Star Ki-workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijke elementenprofiel. We starten met een uitgebreide uitleg over de vijf elementen en hoe ze inwerken op verschillende aspecten van jouw leven. Aan de hand van je geboortedatum berekenen we jouw unieke Nine Star Ki-profiel, dat onthult welke elementen dominant zijn in jouw persoonlijkheid.

Dit profiel geeft je niet alleen inzicht in jezelf, maar ook in je relaties met anderen. Je ontdekt waarom bepaalde mensen en situaties je energie geven, terwijl andere je juist uitputten. Dit diepere zelfinzicht kan helpen bij het doorbreken van vastgeroeste patronen en het vinden van meer compassie voor jezelf en de mensen om je heen.

Daarnaast leer je praktische tips om de energie van de elementen bewust in te zetten in je dagelijks leven. Dit kan variëren van veranderingen in je leefomgeving volgens Feng Shui-principes, tot eenvoudige gewoontes die je helpen om meer in lijn met jouw energie te leven.

Ervaar de kracht van jouw elementen
Het unieke aan deze workshop is dat het niet alleen om theorie gaat, maar ook om het daadwerkelijk ervaren van jouw elementen. Via interactieve oefeningen laten we je kennismaken met de energie van jouw dominante elementen. Deze oefeningen zijn erop gericht je bewust te maken van je persoonlijke kracht en hoe je die kunt inzetten in je dagelijks leven. Of je nu een geboren leider bent, een creatieveling, of iemand die stabiliteit brengt in chaos, je zult ontdekken hoe je jouw kwaliteiten kunt gaan omarmen.

Voor wie is deze Nine Star Ki-workshop geschikt?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer balans, energie en zelfinzicht. Of je nu al bekend bent met Nine Star Ki of het voor de eerste keer ontdekt, de workshop biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten. Je hebt geen voorkennis nodig; we zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo mee kan doen.

Met de kennis van Nine Star Ki en de vijf elementen krijg je de tools om jezelf en je relaties beter te begrijpen. Dit leidt tot meer balans en rust in je dagelijks leven. Wil je weten waarom je steeds dezelfde uitdagingen tegenkomt, of hoe je meer energie en flow in je leven kunt creëren? Dan is deze workshop precies wat je zoekt.

Meld je aan voor de Nine Star Ki-workshop en ervaar het zelf
Wil je meer harmonie in je leven en ontdekken hoe je met behulp van de vijf elementen en Nine Star Ki een lichter en krachtiger leven kunt leiden? Meld je dan nu aan voor deze workshop. Het wordt een interactieve en inspirerende middag vol inzichten, oefeningen en praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

8 november 2024
of 24 januari 2025
€135
13.00 – 17.00
Oosterlaan Binnen & Buiten
Voorweg 155
Zoetermeer

Het lijkt me leuk om je tijdens een van deze middagen te verwelkomen!
Liefs, Melati

Categorie:

Extra informatie

datum

8 november 2024, 24 januari 2025

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en leven



Bedankt voor je aanmelding!