Workshop Feng Shui

135,00

Heb je behoefte aan een betere flow in je leven? Ontdek hoe Feng Shui jouw huis en leven kan transformeren!

Voelt het alsof je vastzit in je leven? Kosten alledaagse dingen je vaak meer moeite dan nodig en lijkt het soms alsof niets vanzelf gaat? Dan is het tijd voor verandering! Feng Shui kan jou helpen om meer rust, energie en balans in je leven te brengen. Ontdek hoe de energie in je huis invloed heeft op jouw persoonlijke welzijn, en leer tijdens deze workshop hoe je deze energie positief kunt laten stromen.

Wat is Feng Shui en waarom heb je het nodig?
Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op de manier waarop de energie in je leefomgeving invloed heeft op je welzijn. Het gaat niet alleen om het verplaatsen van meubels of het ophangen van accessoires, maar om de diepe wisselwerking tussen jouw huis en je leven. Je huis weerspiegelt namelijk wie je bent en wat je nodig hebt. Wil jij meer harmonie en flow in je leven? Dan is het tijd om je huis opnieuw in te richten met Feng Shui.

Tijdens deze praktische en interactieve Feng Shui-workshop leer je hoe je de energie in jouw woning kunt transformeren, zodat je huis je steunt en je helpt om lichter en krachtiger in het leven te staan.

Workshop details: Feng Shui voor jouw huis
Wat deze workshop zo bijzonder maakt, is dat we aan de slag gaan met jouw eigen huis! Dus pak je plattegrond erbij, stuur je foto’s van je woning door en neem eventueel een vriendin mee voor een gezellige middag vol waardevolle inzichten. Samen gaan we kijken naar de energie in jouw woning, welke plekken lekker aanvoelen en waar er juist iets verbeterd kan worden.

Wat ga je leren?
Tijdens de workshop leg ik de beginselen van Feng Shui uit. Je leert hoe jouw huis direct invloed heeft op je leven en hoe je eenvoudig aanpassingen kunt maken om de energie in je woning in balans te brengen. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn – soms is het simpelweg een kwestie van een meubelstuk verplaatsen, andere accessoires kiezen, of een muur in een nieuwe kleur schilderen.

We bekijken je huis vanuit het perspectief van Feng Shui en onderzoeken wat jouw huis je vertelt over jezelf. De energie van je woning kan je namelijk helpen om beter te ontspannen, je doelen te bereiken, en meer actie in je leven te brengen waar dat nodig is.

Waarom is deze Feng Shui-workshop voor jou geschikt?

  • Inzicht in de energie van jouw huis: Je ontdekt hoe je de energie in je woning kunt optimaliseren, waardoor je leven gemakkelijker en vloeiender wordt.
  • Persoonlijke aanpak: We kijken naar jouw eigen plattegrond en foto’s, waardoor je direct praktische adviezen krijgt voor jouw situatie.
  • Positieve energie: Door het toepassen van Feng Shui creëer je een positieve stroming van energie in je huis, wat leidt tot meer rust, balans en flow in je leven.
  • Direct toepasbaar: Na de workshop kun je meteen aan de slag met de adviezen en veranderingen in je eigen huis.

Of je nu al bekend bent met Feng Shui of het voor de eerste keer ontdekt, deze workshop biedt waardevolle inzichten die je thuis direct kunt toepassen. Feng Shui kan helpen om meer harmonie en balans in je huis en leven te brengen, zodat je je energieker, lichter voelt en meer de controle over je leven ervaart.

Wanneer en waar?
Schrijf je snel in voor deze exclusieve workshop!
Er is beperkt plek en vol is vol. Hier zijn de details:

  • Datum: Donderdag 21 november
  • Tijd: 13.00 – 17.00
  • Kosten: €135
  • Locatie: Oosterlaan Binnen & Buiten, Voorweg 155 in Zoetermeer (anders dan op de flyer)

Aanmelden voor de Feng Shui-workshop
Ben je klaar om de energie in je huis en leven te verbeteren? Schrijf je vandaag nog in voor deze praktische Feng Shui-workshop en ontdek hoe je met eenvoudige aanpassingen meer rust, balans en energie kunt creëren in jouw omgeving.

Meld je nu aan en transformeer jouw huis en leven met Feng Shui!


Waarom is deze workshop perfect voor jou?

Deze Feng Shui-workshop is ideaal voor iedereen die meer balans en energie in zijn leven wil. Of je nu vastzit in bepaalde patronen, of gewoon je huis en leven een boost wilt geven, Feng Shui biedt een effectieve en eenvoudige manier om je omgeving en je welzijn te verbeteren. Geen voorkennis nodig – deze workshop is toegankelijk voor iedereen die openstaat voor verandering en verbetering.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen aan de slag te gaan met jouw huis!

Liefs,
Melati

Categorie:

Meld je aan voor de
nieuwsbrief vol
Feng Shui-tips

Ontvang 10 keer per jaar fijne Feng Shui-tips voor je huis en leven



Bedankt voor je aanmelding!